2021.09.21
Máté, Mirella
Kezdőlap Címlap Érdekesen nevelik a gyerekeket Ashton Kutcherék

Érdekesen nevelik a gyerekeket Ashton Kutcherék

A két hollywoodi színész, Mila Kunis és Ashton Kutcher csak akkor fürdetik a gyerekeiket, ha már látható rajtuk a kosz. Különben nincs semmi értelme, mesélte az apuka.

A színészpár mindezt az Armchair Expert egyik podcastjában mesélte el, melyben Dax Sheparddal, azaz Kristen Bell férjével és Monica Padmannal beszélgettek a szülőségről és arról, hogy milyen gyakran is szoktak tisztálkodni – ekkor jött fel témának a gyerekek fürdetése is.

Shephard felhozta, hogy mennyire káros tud lenni, ha az ember különféle kemikáliákkal minden egyes nap lemossa a természetes olajokat a bőréről, mely állítással Padmannal ellentétben Kunis és Kutcher is egyetértett.

– Gyerekként nem mindig volt meleg vizünk esténként, így nem fürödtem gyakran, és most, hogy gyerekeim születtek őket sem fürdetem meg mindennap – mesélte az édesanya. – Soha nem voltam az a szülő, aki mindennap megfürdette az újszülöttjét, és a jövőben sem tervez ilyen lenni.

A férje hozzátette, hogy véleménye szerint az a fontos, hogy akkor tisztítsák meg a gyereket, ha láthatóan koszos, egyébként semmi értelme sincs.

Indirekt/Index