2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Erdei Zsolt is ekapta a vírust, két hétig nem láthatta a családját

Erdei Zsolt is ekapta a vírust, két hétig nem láthatta a családját

Amíg Madár a családja védelmében karanténba volult a fóti otthonában, addig a felesége és a gyerekek Budapesten az édesanyjánál laktak.

“Két hete szinte a semmiből jelentkeztek a tünetek. Fájt a fejem, hidegrázásom volt, és mivel akkor volt a bajnokság, ezért úgy döntöttem, teszteltetem magam. Akkor derült ki, hogy megfertőződtem. Réka a kicsikkel pont előtte ment el az édesanyjához, és úgy döntöttünk, hogy amíg nem leszek jól, addig ők ott is maradnak. Két hetet töltöttem bezárva, maximum a kertbe mentem ki. Szerencsére nem volt lázam, pedig folyamatosan mértem. Attól nem ijedtem meg, hogy komoly bajom lesz, hiszen erős szervezetem van, ráadásul a tüneteim is enyhék voltam, de amiatt aggódtam, hogy a kicsik vagy a feleségem is elkapta, ők is tíz napig karanténban voltak, szerencsére nekik semmi bajuk nem volt” – mondta a Blikknek Edei Zsolt.

Úgy hiányoztak a gyerekek, hogy már szenvedtem. Persze, beszéltünk telefonon, videócseten is, de az nem ugyanolyan, mint megölelni őket. Viktorral voltunk itthon, a testvérem vásárolt be nekünk, letette a csomagokat az ajtó elé, nagyon rendes volt.

Fotó: Erdei Zsolt/Facebook

Időközben puccba vágtam a házat, a kertben is sok dologgal voltam elmaradva, így mire hazajött a család nagyobbik része, addigra minden a helyén volt. Nagyon jó újra látni, ölelni őket. Nagyon különös betegség ez, mert amellett, hogy tényleg lábon hordtam ki, érzem, hogy sokkal fáradékonyabb vagyok még mindig, és ezen nem segít a pihenés sem.