KezdőlapBűnügyEmber az ilyen? Brutálisan összeverte, majd haldoklás közben videózta a kétéves kislányt...

Ember az ilyen? Brutálisan összeverte, majd haldoklás közben videózta a kétéves kislányt a brit férfi

A kislányon összesen 101 sebet számoltak össze, a férfi azt állította a bíróságon, hogy a család kutyája okozta a sérüléseket, amikor lelökte a kis Lolát a lépcsőn.

A 31 éves Kyle Bevant életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték el, miután megölte párja kétéves kislányát, haláltusáját pedig levideózta. A kislányon összesen 101 sebet ejtett, majd később azt állította, hogy ezek a sérülések abból származnak, hogy a család kutyája lelökte a lépcsőről a kétéves Lolát.

A férfi legkorábban 28 év múlva szabadulhat. Az édesanyát, Sinead Jamest hat év börtönre ítélte a bíróság, mert nem tett semmit a gyermek életének megmentése érdekében – írta a Daily Star.

James a Facebookon ismerkedett meg a férfival, ezután nem sokkal össze is költöztek a nő pembokeshire-i lakásában. A férfi csak „idiótaként” utalt a párja korábbi kapcsolatából született kislányára, aki szerinte mentális zavaroktól szenvedett.

A támadás éjszakáján, miután brutálisan megverte a kislányt, még egy videót is készített az életéért küzdő Loláról, amin a kislány ernyedt teste látható, miközben megpróbál felállni, majd a földre zuhan. Bevan csak reggel fél nyolckor kérte meg az anyját, hogy hívjon mentőt Lolához, miután felébresztette az élettársát azzal, hogy a kislány leesett a lépcsőn. A férfi a gyilkosság alatt kábítószer hatása alatt állt, ráadásul az ismerősei szerint egyébként is rendkívül haragos természete van.