KezdőlapCímlapElképesztő: kisfiút vár a 47 éves Gryllus Dorka

Elképesztő: kisfiút vár a 47 éves Gryllus Dorka

Nagy az öröm Gryllus Dorkáéknál: 8 év várakozás után jön a második baba. A színésznő és párja aggódik is a kései gyermekáldás kockázata miatt.

A büszke szülők őszre várják a kisbabát, aki ugyancsak fiú lesz, s már a neve is megvan: Áron. „43 évesen még azt hittem, talán lehetek kétgyermekes édesanya, 45 évesen viszont már úgy éreztem, itt az ideje elengedni a dolgot. Épp ezért most, 47 évesen alig fogtam fel, hogy mégis csak megadatik nekünk. (…) Most azonban mindent újra kell terveznünk, mert ugyan 8 évig nem jött össze, de 9 év várakozás után mégis csak érkezik Soma kistestvére” – mesélte a színésznő a Story magazinnak.

Dorka párja, SImon Kornál kezdetben nem tudott felhőtlenül örülni a hírnek. „Az elején nagyon sok érzés kavargott bennem. (…) Mindketten elmúltunk negyvenévesek, és tisztában vagyunk vele, ilyenkor statisztikailag megnő a kockázata annak, hogy a gyermek valamilyen rendellenséggel születik. (…) Amikor viszont a genetikai vizsgálat is megtörtént, és Dorka azzal jött haza, hogy 90 százalékos bizonyossággal egészséges a kisfiunk, akkor már átengedtem magam a boldogságnak”