2023.06.08
Medárd
Kezdőlap Belföld Brutális gyűlöletcunami hullott Dér Heni nyakába: „Na akkor most köpjél fel és...

Brutális gyűlöletcunami hullott Dér Heni nyakába: „Na akkor most köpjél fel és állj alá”

Az énekesnő egy ártatlan programmal akasztotta ki követőit.

Még nincs egy hete, hogy Dér Heni kalandos körülmények között életet adott első gyermekének, páran azonban már most megkérdőjelezik az anyasághoz való hozzáállását. Az előadó ugyanis a megpróbáltatásokkal teli napok után egy étteremben lazított kedvesével, ezt pedig meg is osztotta a közösségi oldalán.

A fotó láttán azonban többen felhúzták magukat, mivel nem értették, a szülés után miért kell ilyen gyorsan elhagyni az otthon melegét, másra bízva a pár napos csöppséget. Sőt, volt, aki amiatt emelt szót, hogy most, miután a saját bőrén tapasztalta a szülés következményeit, még mindig egyetért-e Schobert Norbival abban, hogy amiatt mennek tönkre házasságok, mert a nők képtelenek lefogyni szülés után. Többek között ilyen kommentek érkeztek a képhez:

  • „Akárhogy is számolom, nem telt el egy hét a szülésed óta és már étterembe járkálsz? Ki van az újszülött babával? Gratula a hozzáállásodhoz, már most. Eddig ment a házhoz rendelés, most is mehetett volna. Nem, nem vagyok irigy, én voltam olyan sz.r anya, meg feleség, hogy még a császár után is főztem, stb. És nem, nem volt segítségem, bár lehetett volna. De a gyereket nem másoknak szüljük.”
  • „Na akkor most köpjél fel és állj alá, anyutest. Norbi update barátod és te megmondtátok, hogy okádék a hájas nő!!!!”
  • „Most is azt gondolod a döngő léptes botrányról, amit ezelőtt? Így, szülés után? Továbbra sem bántó a ‘döngő léptek’? Meg hogy a párod majd nem kíván meg?”

Az énekesnő egyelőre nem reagált a kritikákra.

Indirekt/Blikk