2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Életveszélyben érzi magát Opitz Barbi

Életveszélyben érzi magát Opitz Barbi

Az elmúlt évben Opitz Barbi körül folyamatosak a botrányok, mely elsősorban új szerelmének, Serleg Albertnek köszönhető.

Mint írtuk, folytatódik Opitz Barbi családi drámája, melynek középpontjában párja, Serleg Albert áll. A fiatal énekesnő családja nem tudja elviselni a fiút, aki az ismerőseik szerint egy agresszív típus, ezért is féltik tőle nagyon a lányt. 

Nemrégiben még úgy tűnt, hogy újabb mosolyszünet van köztük, az összes közös képüket törölték a közösségi oldalaikról, mely nem először fordult már elő ebben a se veled, se nélküled kapcsolatban. A legújabb hírek alapján mégis együtt vannak, ugyanis az énekesnő édesanyja látogatást tett Serleg lakásán, ahol óriási botrányt csapott.

A szemtanúk szerint, dulakodhattak is, hiszen iszonyatos zörejek hallatszottak ki a lakásból, hangos ordibálás kíséretében, a szomszédok a rendőrséget is értesítették, annyira féltek, hogy valaki életveszélyben lehet. Mire a hatóságok a helyszínre érkeztek Opitz édesanya már eltűnt a helyszínről, de egy szemtanú szerint egy kést szorongatott a kezében.

Lehet, hogy az énekesnő fél az agresszív barátjától és nem mer vele szembe fordulni? Most egy igazán sokatmondó dallal jelentkezett, ami talán egyfajta segélykiáltás is lehet a részéről. Az ellentmondásos cím és dalszöveg nem jelenti azt, hogy Opitz Barbi valóban boldog lenne, sőt, az is lehet, hogy így hívja fel a figyelmet arra, hogy bajban van, talán ez egy kétsgébeesett üzenet a külvilág felé. Ha valóban bántalmazó kapcsolatban van, talán nem mer lépni, mert fél, hogy valakinek komoly bántódása eshet.