2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Élete végéig támogatná a 42 éves Demcsák Zsuzsát Gáspár Zsolti, a keresztapja...

Élete végéig támogatná a 42 éves Demcsák Zsuzsát Gáspár Zsolti, a keresztapja lesz

Különös barátság szövődött az iskolázatlan, de nagyszívű nógrádi birkapásztor és a négy nyelven beszélő, gyönyörű műsorvezetőnő között.

fotók: TV2

Gáspár Zsolti egy éve ismeri Demcsák Zsuzsát, akit most keresztlányának fogad. A TV2 hamarosan induló kaland-realityjének műsorvezetője és házigazdája olyan közel került egymáshoz a Farm forgatása alatt, hogy Zsolti szerint isten színe előtt is meg kell pecsételni a kapcsolatukat.

Az én ötletem volt, hogy felesküdjünk a rokonságra. Annyira megszerettem Zsuzsikát, hogy számomra ő már nem is barát, sokkal inkább családtag – újságolta a Borsnak a hamarosan induló valóság­show, a Farm VIP gazdá­ja, aki egy plébánossal már fel is vette a kapcsolatot ez ügyben. – Én magam mélyen istenhívő vagyok, s meg is vagyok keresztelkedve, Zsuzsikával ellentétben. Éppen ezért arra gondoltam, hogy keresztlányommá fogadom, és ígéretet teszek, hogy amíg élek, gondoskodom róla. Már mindent elrendeztem, így hivatalosan is megerősíthetjük a rokoni kapcsolatunkat – magyarázta Gáspár Zsolti, aki nem akármilyen szertartást álmodott meg a nagy napra.

– Zsuzsika és az én családom is meghívást kap majd a keresztelőre, és szeretném, ha a leendő keresztlányom indiai férje szintén eljönne. Bár ő a hindu vallást gyakorolja, nem hiszem, hogy ez problémát okozna, mert Kri­shan nagyon rendes ember. Őt is az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt ismertem meg, és azóta többször is találkoztunk. Mindig jókat beszélgetünk, bár egy szót sem értek abból, amit mond, mert én nem tudok angolul, ő pedig nem beszél cigányul. De ennyi baj legyen, legalább nem fogunk összeveszni!

– Egy időzített atombomba, de amikor munka van, akkor hallatlanul fegyelmezett. Rá­adásul megadja nekem a tiszteletet, még akkor is, ha sokszor megnézi a „bulámat” – mondta Zsuzsa a leendő keresztapjáról a Mokkában.