KezdőlapCímlapEláruljuk, mire szeret Orbán Viktor bulizni: „Az Azahriah nevű csávónak van ez...

Eláruljuk, mire szeret Orbán Viktor bulizni: „Az Azahriah nevű csávónak van ez a dala, az a param-param…”

A miniszterelnök meglepő választ adott arra, amikor megkérdezték tőle, hogy melyik számot hallgatta meg legutóbb, de immár nem titok, mi tetszik Szijjártó Péternek és Deutsch Tamásnak.

Korábban már volt rá példa, hogy Orbán Viktor viccelődött Azahriah-val a TikTokon, ám mára a videót eltávolították a miniszterelnök közösségi oldaláról. A fiatal előadó az elmúlt években nagy népszerűségnek örvend, viszont nem csak a zenei karrierjére fókuszál, hanem a közéletre is, így például ő is részt vett videóhíváson keresztül a nemrégiben szervezett gyermekvédelmi és pedofilellenes tüntetésen.

A három Puskás Arénát is megtöltő énekesnek akkora rajongói tábora van és olyan sok emberhez ér el, hogy a politika is felkapja rá fejét. A 22 éves zenész a szövegeiben sem fél beleállni senkibe, még akkor sem, ha politikáról van szó. Ezúttal viszont nem ő üzent a miniszterelnöknek, hanem Orbán Viktor neki a közösségi odalán, ahol arról kérdezték, melyik dalt hallgatta meg utoljára.

„Van ez a param-param nem tudom, hogy kell pontosan mondani… Ez az új csillag, az Azahriah nevű csávónak van ez a dala, azt időnként meg szoktam nézni. Tegnap este is megnéztem, futballpályás verziót szeretem a legjobban” – mondta a felvételen Orbán.

Rajta kívül még Szijjártó Péter külügyminiszter is elárulta, mit hallgatott meg utoljára: A 220 felett című számot a Neoton Famíliától. Deutsch tamás sem maradt ki a sorból, ő Tankcsapda válogatásra szokott bulizni.

„Valamennyi számukat ismerem, és amikor autózom, teljes torokból éneklem is őket. Az unokáim legnagyobb bánatára” – ismerte be a kormánypártok EP-listavezetője.

Indirekt/Blikk