KezdőlapBelföldEgyszülős és nagycsaládokat nyaraltat ingyen a Mészáros Csoport

Egyszülős és nagycsaládokat nyaraltat ingyen a Mészáros Csoport

Az akció most vasárnaptól szeptember közepéig tart, számításaik szerint 600-650 család nyaralását segítik ezzel öt-hétnapos turnusokban, félpanziós ellátásban.

A min tewgy 3200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsaládos nyaralhat július közepétől szeptember közepéig a Mészáűros Csoport jóvoltából. A családok félpanziós ellátás mellett a Hunguest Hotels szállodáiban és a Balatontourist kempingjeiben üdülhetnek Zalakaroson, Gyulán és a Balaton partján. A programot a Nagycsaládosok Országos Egyesület és az Egyszülős Központ koordinálja.

Tóth Krisztina, a Mészáros Csoport kommunikációs igazgatója az InfoRádiónak elmondta, hogy az akció most vasárnaptól szeptember közepéig tart, számításaik szerint 600-650 család nyaralását segítik ezzel öt-hétnapos turnusokban, félpanziós ellátásban. Annak érdekében, hogy sikeresen bonyolíthassák le a programot, együttműködési megállapodást kötöttek a Nagycsaládosok Országos Egyesületével és az Egyszülős Központtal. Úgy gondolják, hogy ez a két civil szervezet garanciát jelent arra, hogy valóban azoknak tudnak segíteni, akik valamilyen okból erre rászorulnak, talán éppen a koronavírus-járvány miatt kerültek nehéz helyzetbe.