KezdőlapCímlapEgyre nevetségesebb a szétplasztikázott Berki Mazsi

Egyre nevetségesebb a szétplasztikázott Berki Mazsi

Az egyik közösségi oldalon az igénytelen haja miatt kritizálták.

Berki Mazsin az utóbbi hónapokban egyre több változás történt. Az özvegy nem gyászolt sokáig, hamar megismerkedett dúsgazdag barátjával, Zoltánnal, aki többek között finanszírozza a plasztikai beavatkozásait és minden egyéb luxust, amit eddig nem kapott meg.

Berki Mazsi azóta folyton luxusutazásokra jár, amivel rendszerint dicsekszik a közösségi oldalain, drága holmikat vásárol magának, méregdrága autókkal jár, és teljesen plasztikafüggő lett, hiszen már szinte rá sem lehet ismerni az utóbbi időben. Hosszú póthajat visel, száját is feltöltette, melleit is egyértelműen sokkal nagyobbra csináltatta.

Ahogy az Origo megírta, az özvegy megvált hosszú póthajától, amiről egy fotót is mutatott a közösségi oldalán, ám már akkor kritika érte a frizuráját. Most azonban az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoportban nevették ki Berki Mazsit, aki egy hajápolási márkát reklámoz, azonban többek szerint igénytelen, töredezett a koronája, és nem értik, hogy így hogyan reklámozhatja a céget, ugyanis ez inkább negatív reklám lehet nekik ezzel az összképpel.