2021.09.22
Móric
Kezdőlap Címlap Egykor átok volt, ma áldás ezek a bombasztikus mellek

Egykor átok volt, ma áldás ezek a bombasztikus mellek

Kamaszként valósággal pokollá tették a fiatal nő életét a bombasztikus mellei – ma azonban már rajong értük. Nem mellesleg nekik köszönheti azt a nem épp elhanyagolható összeget is, ami a bankszámláján pihen.

Először 13 éves korában vette észre Anastasiya Berthier, hogy jóval komolyabb adottságokkal rendelkezik, mint kortársai. 14 évesen már hatalmas mellei voltak, de még mindig nőttek – ami miatt folyamatos támadásoknak, zaklatásoknak volt kitéve. Eleinte csak mindenféle gúnynevet aggattak rá, később olyan is előfordult, hogy egy fiú – akit visszautasított – azt kezdte el róla terjeszteni, hogy az orosz lány négyesszexelt vele és két haverjával. Anastasiya ekkor még szűz volt, esze ágában sem volt fiúzni, pláne nem lefeküdni bárkivel, ez pedig teljesen kikészítette.

Egy idő után magántanuló lett, de ekkor is inkább csak a szobájában kuksolt. Évek múltán azonban kezdte elfogadni a testét, mára pedig oda jutott, hogy nem csak hogy imádja gigamelleit, de előszeretettel mutogatja is az interneten. A Moszkvában élő 26 éves nőnek ma már 1,1 millió követője van az Instagramon, de emellett az OnlyFans-közösségnek is árulja bájait.

– Imádom magam és a testemet! Imádom az íveimet, imádom a mellem méretét, a csípőmet és a derekamat is – magyarázta az erotikus modell, aki ma már magasról tesz a kritikákra, és igencsak szépen keres a melleivel. A Daily Star cikke szerint fontra átszámítva hatjegyű összeget visz haza, ami ugye forintosítva minimum 40 millió – írta a Bors.