2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Egyedül, a gyermekei nélkül maradt Marsi Anikó

Egyedül, a gyermekei nélkül maradt Marsi Anikó

Néhány hete vált hivatalossá, hogy 16 évnyi házasság és két közös gyermek után elválik egymástól Marsi Anikó és Palik László. A pár ugyan továbbra sem nyilatkozik a magánéletéről, de az ismerősök úgy tudják, hogy a gyerekek visszaköltöztek Palik Lászlóhoz.

Miután a fiúk hazaérkeztek az édesapjukkal az Exatlon Hungary dominikai forgatásáról, valóban az anyukájukhoz mentek. A külön töltött fél év sok volt számukra. Hiányzott nekik az édesanyjuk, de most újra Lacival vannak. S úgy tűnik, hogy vele is maradnak, az apuka otthona lesz a főhadiszállás számukra – árulta el a Story magazinnak egy közeli ismerős, aki úgy vélekedett, hogy a gyerekek bármikor mehetnek majd Marsi Anikóhoz, ha szeretnének. Palik Lászlónak ugyanakkor az is fontos, hogy a két fiú, Vilmos és Vince életében minél többször jelen legyen az édesanyjuk.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a korábbi sportriporter az, aki még nem szeretne hivatalosan is elválni. A televíziós pár ismerőse szerint viszont a mostani helyzet még nem jelenti azt, hogy ne lenne vége a házasságuknak. A barátok nagyon féltik a Tények műsorvezetőjét, akit nagyon megviselnek a történtek. Sokat van egyedül, és alig akad olyan barátja, aki támogatni tudná, és akiben megbízhat. Nem tűnik úgy, mint akik a házasságuk megmentésén dolgoznának, de a válást nyilván bármelyik fél kezdeményezheti, ha valóban megmásíthatatlan a döntése – jelentette ki a párhoz közel álló bennfentes.

Indirekt/Index