KezdőlapCímlapEgy énekesnő maradt csak a Romanticban Győzike mellett

Egy énekesnő maradt csak a Romanticban Győzike mellett

23 évig voltak együtt színpadon, most Kunos Katinka számára új élet kezdődik.

Négy év párkapcsolat és egy rövid szakítás után férjhez ment a Romantic együttesből ismert Kunovics Katinka. Az énekesnő Spanyolországban tervezi a közeljövőt, így értelemszerűen nem tud fellépni a Romantic tagjaként. Völgyi Zsuzsi örül barátnője boldogságának, de furcsa lesz neki, hogy távol lesznek egymástól. 

„Furcsa kettősség van bennem, hiszen kimondhatatlanul boldoggá tesz, hogy a legjobb barátnőm férjhez ment, boldog és közösen kezdik el megélni az álmaikat. Közben pedig, még ha nem is a világ végére, de mégis csak ötórányi repülőútra költözött. Az a szerencse, hogy ma már a technika segítségével nagyon könnyű tartani a kapcsolatot és persze az sem baj, hogy mostantól nem kell törnöm a fejemet, hogy hová is menjek nyaralni” – nyilatkozta.

„Hogy Katinka menyire volt pillére a Romanticnak, arról talán nem kell beszélnem, hiszen ő a megalakulás pillanatától ott volt Győző mellett. Én egy évvel később, 2001-ben csatlakoztam, így nem kell matekzseninek lenni ahhoz, hogy kiszámoljuk, huszonhárom békés és viharos évet húztunk le mi hárman együtt. Hát persze, hogy ő lett a legjobb barátnőm, a legfőbb bizalmasom! Furcsa lesz nélküle elindulni egy fellépésre, de azt hiszem, Győző nevében is mondhatom, hogy a Romantic van, volt és lesz is.

 Mi ketten itt vagyunk és létezünk és bár szívemből kívánom, hogy Katinkáék számítása maradéktalanul bejöjjön, azért mindig lesz egy hely a kocsiban, ha a sors úgy hozná, hogy kedve szottyan egy kis nosztalgiázásra a színpadon” – mondta a Ripostnak Völgyi Zsuzsi.