2022.09.25
Eufrozina, Kende
Kezdőlap Címlap Eb-jegyet lehet nyerni Harsányi Leventétől

Eb-jegyet lehet nyerni Harsányi Leventétől

Verses játékkal lehet páros belépőjegyet nyerni a Magyarország–Franciaország Eb-mérkőzésre a Petőfi Rádió Talpra magyar című műsorában. Az Eb-start napján ugyanitt új rovat is indul az M4 Sporttal együttműködésben.

Hétfőn vette kezdetét a Talpra magyar Eb-játéka. Négy reggelen keresztül tesznek közzé Harsányi Leventéék öt focihoz, illetve az Eb-hez kapcsolódó szót, amelyekből egy szurkolói verset kell faragniuk a játékos kedvű hallgatóknak.

„Az öt szót adásban is elmondjuk, de a Petőfi Rádió Facebook-oldalán is rögzítjük. A verseket SMS-ben és Facebookon keresztül is elküldhetik a hallgatók. Csütörtökig minden reggel kihirdetjük, szerintünk kié lett a legjobb, legötletesebb, legviccesebb költemény. Ők azonkívül, hogy Petőfi rádiós ajándékcsomaggal gazdagodnak, indulnak a fődíjért is, amely egy páros belépőjegy a Magyarország–Franciaország Eb-mérkőzésre” – mondta a Talpra magyar műsorvezetője, Harsányi Levente.

A négy nap nyertes költeményeit csütörtökön közzéteszik a Petőfi Rádió Facebook-oldalán, ahol a hallgatók szavazhatnak rájuk. A legtöbb voksot kapó vers szerzője pedig másodmagával ott lehet július 19-én, szombaton a Puskás Arénában a mieink Eb-meccsén.

Indirekt/Origo