2022.05.19
Ivó, Milán
Kezdőlap Címlap Eb 2020: szerdán lehet még jegyet venni a budapesti meccsekre

Eb 2020: szerdán lehet még jegyet venni a budapesti meccsekre

Jó hír a magyar szurkolóknak, az UEFA további belépőket tett elérhetővé az Európa-bajnokság mérkőzéseire, így a budapesti meccsekre is. A magyar válogatott a csoportkörben Portugália és Franciaország ellen lép pályára a Puskás Arénában.

Június 2-án, szerdától ismét lehet jegyeket venni az Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire. Ezúttal is az UEFA felületén lehet ezeket megvásárolni. A belépőket a jelentkezés sorrendjében értékesíti az UEFA. Mivel csak korlátozott számban érhetők el ezek, nem garantált, hogy minden igénylő jegyhez jut – közölte az MLSZ.

A Puskás Arénában június 15-én, 18.00-tól Portugália, 19-én pedig 15.00-tól Franciaország ellen szerepel Marco Rossi válogatottja. Június 23-án Budapesten rendezik a portugál és a francia válogatott találkozóját, majd a csoportkör befejezése után egy nyolcaddöntőt is a Puskás Aréna ad otthont. A budapesti találkozók mellett az Európa-bajnokság más mérkőzéseire is kaphatók lesznek még belépők, erről bővebben az UEFA oldalán olvasható információ.