KezdőlapCímlapDubajban ünnepelte a 30. születésnapját Kocsis Korinna – fotók

Dubajban ünnepelte a 30. születésnapját Kocsis Korinna – fotók

Az egykori szépségkirálynő megadta a módját, a kivételes évfordulót, a harmincadik születésnapját a csillogó arab metropoliszban ünnepelte.

Kocsis Korina szerelme társaságában töltött el néhány napot Dubajban, ahol megünnepelte a születésnapját is. A Life TV időjósa a közös nyaraláson a hétköznapok fáradalmait is kipihente.

– Múlt héten töltöttem be a harmincadik életévemet, ennek apropóján lepett meg a párom egy hosszú hétvégével Dubaiban. Jártunk már kint korábban, mi nagyon szeretjük ezt a várost, főleg a klassz éttermek és a rengeteg programlehetőség miatt. Elképesztően gyorsan fejlődik a város, annyira modern és rendezett. Legfőképpen pihentünk kicsit, jó volt kiszakadni az itthoni dolgokból – mondta a Blikknek az egykori szépségkirálynő, aki szeretné már, ha az élet visszatérne a normális kerékvágásba. Korinna már mindkét oltását megkapta.

A Dubajban készült elragadó képeivel és sugárzó szépségével teljesen megbabonázta követőit az Instagram-oldalán. Bomba alakját fürdőruhában is megvillantotta.