2020.08.03
Hermina
Kezdőlap Belföld Dráma: Boros Lajos zokogott azon, amit Bochkor Gábor mondott neki

Dráma: Boros Lajos zokogott azon, amit Bochkor Gábor mondott neki

A sztárrrádiósok sosem voltak barátok és már nem is lesznek azok. Bocsi egyszer mégis olyat mondott neki, amivel megríkatta műsorvezetőtársát.

Fotó: MTI/Beliczay László

Boros Lajos 30 évig közösen vezetett műsort Bocsival, mégsem voltak soha egyenrangúak. De amit ők tudtak ketten a mikrofon mögött, azt senki még csak meg sem közelítette. Boros Lajos ma már nyugdíjas, internetes rádióműsort vezet, Bocsi pedig saját tévéműsorában vitézkedik és a nagy visszatérésre készül valamelyik rádióállomásnál.

“Nem voltam soha libidóvirtuóz, mint ő, de régen a csajokat is irigyeltem tőle! Idővel azonban mindig megszólalt a jobbik énem: Lajos, kapjál már a fejedhez, hány éves vagy?! És le tudtam gyűrni ezt az irigységet. Megtanultam örülni annak a helynek, ahol vagyok – vallotta be Boros a Blikknek. Bár Boros és Bochkor régóta nem dolgozik együtt, máig néhány hetente beszélnek egymással telefonon, megvitatják, kivel mi történt.

– Bocsi kívülről pökhendi alaknak tűnik, de sosem feledem, amikor a főnökeim figyelmeztettek, hogy ideje nyugdíjba mennem, odajött hozzám és azt mondta: ez az év legyen a te bakancslistád, ha van álmod, megvalósítjuk, és egy kis pénzt is kereshetsz tartaléknak. Könny szökött a szemembe, az életben először és utoljára megöleltem Bochkort – mesélte Boros Lajos. – Olyan ő nekem, mint az elkényeztetett öcsike. A „mama kedvence”, akinek mindenki tudja a hibáit, mégis elnézik neki, mert szeretik.