KezdőlapCímlapDöbbenetes: négy éve csak csirkefalatokon él az anyuka, így néz ki most

Döbbenetes: négy éve csak csirkefalatokon él az anyuka, így néz ki most

Michaela Harris egy 2016-os szakítás után szembesült étkezési zavarával. Az ARFID, azaz az Avoidant Restrictive Food Intake Disorder legfőbb tünete, hogy a betegben félelem és szorongás alakul ki új ételek megkóstolása miatt.

Michaela a szakítás előtt teljesen átlagosan táplálkozott, leszámítva, hogy igen nagy étvágya volt. Hajlamos volt egy reggeli során három bacont, négy darab virslit, két szelet pirítóst, három sült burgonyát és egy nagy adag babot megenni.

A párkapcsolati válságot követően az egyébként is sovány nő rohamosan fogyni kezdett. Mindössze három hónap alatt több, mint 15 kilót fogyott és ekkorra a testsúlya már nem haladta meg a 30 kilót, ami már kóros állapotnak számít.

#ChallengeAccepted!! 😘If I didn't tag you, please don't be offended, I tried to pick people who I thought would play…

Közzétette: Michaela Marie Harris – 2018. június 29., péntek

Egy idő után az éhgyomorra elfogyasztott napi egy energiaital sem csúszott le a torkán, és ekkor jött rá, hogy a csirkefalatka az egyetlen étel, amelyet meg tud enni. Ekkor diagnosztizálták nála az említett étkezési zavart.

A 26 éves nő jelenlegi párja támogatását és segítségét élvezi, így életminősége javulni kezdett, azonban jelenleg sem nyom többet 35 kilogrammnál.

Michaela nagyon fél attól, hogy három kiskorú gyermekénél a rossz példa miatt kialakul majd ugyanez a rossz szokás.

Indirekt/noizz.hu