KezdőlapBelföldDöbbenetes fordulat: a Schadl-ügy egyik tanúja halt meg az Árpád hídi balesetben

Döbbenetes fordulat: a Schadl-ügy egyik tanúja halt meg az Árpád hídi balesetben

B. Ervin a Suzukiban ült, információink szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak.

Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek. Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán.

Az Árpád hídi halálos tragédia egyik áldozata az a B. Ervin volt, aki a Schadl-ügy tanújaként vált ismertté. Az értesülést több forrás is megerősítette. A rendőrség tájékoztatása alapján a Suzukit egy 34 éves férfi vezette, mellette egy 32 éves női utas ült, aki B. Ervin élettársa volt. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak – írja a hvg.hu.

Az Infostart beszámolója szerint B. Ervin végrehajtó-helyettesként dolgozott és fontos szerepet játszott a Schadl György elleni ügyben. Ő volt az informátora annak az „első számú tanúnak”, akit áprilisban hallgatott meg a bíróság. Az első számú tanú korábban azt állította, hogy azoknak, akikből később végrehajtók lettek, vissza kellett osztaniuk a pénzt Schadlnak.

B. Ervint június végén hallgatta meg a bíróság, ahol elmondta, hogy nem dolgozott közvetlenül Schadl Györggyel, és az első számú tanút diákként ismerte meg pénzügyi gondjai idején. B. Ervin maga is próbálkozott végrehajtói karrierrel, az elmúlt két évben négy pozícióra jelentkezett sikertelenül.

A tragédia részleteiről további információkat nem közöltek, de az eset mélyen megrázta mindazokat, akik ismerték B. Ervint és élettársát.