2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Belföld Döbbenetes: a lánya tartja el Zalatnay Saroltát

Döbbenetes: a lánya tartja el Zalatnay Saroltát

Kifújtak a tartalékai, ezért kénytelen a lányára támaszkodni Zalatnay Sarolta, aki mindkét oltását felvette és reméli, hamarosan újra ő lesz a családfenntartó.

Nemcsak emberileg, hanem anyagilag is komolyan megviselte az utóbbi több mint egy év Zalatnay Saroltált. Az énekesnő az ország legkeresettebb sztárjai közé tartozik még mindig, de fellépések híján bizony még egy ilyen kaliberű művésznek is gondot okoz a megélhetés.

Cini a bajban szeretett lányára, Nikire támaszkodhat, aki két éve költözött haza Angliából és most egy egészségközpontban dolgozik, ezzel ő lett a kenyérkereső a kis, kétfős családjukban.

– Most nincs más megoldás, Niki a családfenntartó, mert a tartalékok sajnos kezdenek kifújni. Nyilván, ha énekelnék, és csinálhatnám a dolgomat, akkor erre nem lenne szükség. Többek között ezért is remélem, hogy a nyáron zöld utat kapunk a koncertezéshez. Csak legyen közönség! – fogalmazott az énekesnő a Borsnak.

Már mindkét oltásán túl van, sőt, a védettségi igazolványát is megkapta Zalatnay Sarolta. A 73 éves énekesnőt így már semmi nem tartja vissza attól, hogy ismét színpadra álljon és nagyon bízik benne, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba és végigkoncertezheti a nyarat.

– Már mindkét oltáson túl vagyok. Pfizert kaptam, a második adagot két hete, de bármilyen más vakcinával kiegyeztem volna. Mindenkit az oltás felvételére biztatok. Kicsit el vagyok keseredve, amiért már egy éve ilyen nehéz az élet. Az éltető erő számomra a színpadon van, a közönség szeretetében, az éneklésben. Ez a járvány elvette tőlünk mindazt, ami jó és fontos volt számunkra. Szeretném most már visszakapni, és nagyon remélem, hogy hamarosan újra színpadra állhatok – fogalmazott Zalatnay Sarolta.