KezdőlapCímlapDiszkréten molett - Sebestyén Balázs beszólt Szabó Zsófinak

Diszkréten molett – Sebestyén Balázs beszólt Szabó Zsófinak

Kisebb botrány kerekedett abból, hogy Balázs meggondolatlanul jellemezte kolléganője testalkatát. Zsófi nagyobb darab ennél – mondta az Álarcos énekes adásában nyomozás közben. Aztán még ennél is továbbment.

Fotók: Facebook

Sebestyén Balázs híres arról, hogy kertelés nélkül elmondja a véleményét bármiről vagy bárkiről, még akkor is, ha ezzel megbánt valakit. Az RTL Klub vasárnap esti énekes showjának legutóbbi adásában Szabó Zsófit találta meg. Amikor nyomozó társaival azt próbálták kitalálni, hogy a Polip jelmezt ki viseli, az egyik információ alapján Balázs kezdett kis eszmefuttatásba: „Tudod ki az, aki lovagol, aki nagyon sokat tereplovagol: a Szabó Zsófi. De a Zsófi nagyobb darab.” A finom kis beszólást hallva a többiek már érezték, hogy jobb volna, ha Balázs tompítaná sarkossá sikerült véleményét, de a népszerű műsorvezető inkább rátett egy lapáttal. „Azért a Zsófi ilyen diszkréten molett, vastag csontú”.

Nem váratott sokáig Zsófi válasza sem. A show online kísérőműsorának, az Álarc mögött-nek a díszletéből üzente meg kollégájának, hogy a következő adásig egy ruhaméretet ledob, hogy Balázs belássa mekkorát tévedett. Vasárnap este kiderül, hogy sikerült e a fogadalma.