KezdőlapCímlapDér Heni gyászol: júniusban elveszítette a kisbabáját

Dér Heni gyászol: júniusban elveszítette a kisbabáját

Az énekesnő megdöbbentő tikot árult el a Nyerő Páros című műsorban: a nyáron váratlanul elveszítette a hetedik hetes magzatát.

A 34 éves énekesnő otthonában lett rosszul, kórházba került, ahol kiderült: a méhen kívüli a terhessége miatt azonnal meg kell műteni – írta meg a femcafe.hu.

– Nagyon régóta szerettem volna már családot, csak nem találtam meg a hozzá illő partnert. El nem tudom mondani, mennyire boldogok voltunk, amikor megtudtuk, hogy kisbabánk lesz – mesélte el drámájukról Dér Heni a Nyerő Páros versenyzőinek. Utána egy hiba csúszott a gépezetbe, amire nem voltunk felkészülve. Ha nem a Geri lenne mellettem, akkor nagyon-nagyon rosszul viselném, de így, hogy ő van mellettem, nincs olyan játék – még ha veszítünk is -, egy pillanatra is megingatna minket, hogy összetartozunk. És ez emiatt van. Nem így terveztük, hogy így fogunk megerősödni a másfél évünkben, de nem gondoltam volna, hogy ezt ilyen jól lehet kezelni. Nagyon sok párt szétszakít egy ilyen trauma, de én miatta mertem leírni, mert ha nem lett volna ennyire mellettem, és nem csinálja velem végig, akkor nem ülnénk itt – írta a femina.hu.