2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Demjén Ferenc optimista: júniusban színpadra állna

Demjén Ferenc optimista: júniusban színpadra állna

A koronavírus járvány miatt félbehagyott koncertsorozatát folytatná Demjén Rózsi. A tervek szerint nyár elején már közönség előtt énekelne a 73 éves énekes.

Képek: Facebook

A karantén miatt ki sem mozdul Demjén Ferenc a dióspusztai birtokáról. Neki kifejezetten jót tesz a bezártság, hiszen most olyan dolgokra tud koncentrálni, amikre egyébként az interjúk és fellépések között nem lenne ideje: „abszolút készen áll a turné folytatására, visszanyerte a betegsége előtti formáját, fölszedte az elveszett kilókat, és kicsattan az egészségtől. A járvány elvonultáig azonban nem tehet mást, csak pihen, és tovább erősödik.” – nyilatkozta a Borsnak egy ismerőse.

Persze Rózsi nem tétlenkedik a karantén ideje alatt sem. A TV2 vasárnap esti nagyszabású gálaműsorában is szerepelt, egy legendás Demjén-sállal segítette az akciót. A V’ Moto-Rock búcsúkoncertjén viselt nyaksála végül 280.000 forintért talált gazdára a TV 2 jótékonysági gála műsorában.

De a show-nak mennie kell tovább: Demjén a saját Facebook oldalán jelentette be, hogy a koronavírus miatt félbehagyott 30 állomásos koncert körútjukat júniusban Kisvárdán folytatni szeretnék. Sőt a bejegyzés szerint az összes elmaradt állomás helyszíne és időpontja megvan. Ezek szerint a zenész mozgalmas nyárra számít.

Indulj, új csodákat látni…DEMJÉN | TURNÉ 2020 Új időpontok!!! Június 19. Kisvárda Július 31. …

Közzétette: Demjén Ferenc – 2020. április 2., csütörtök