2022.10.03
Helga
Kezdőlap Címlap Demcsák Zsuzsáék nem egymással, hanem az indiai hatósággal küzdöttek

Demcsák Zsuzsáék nem egymással, hanem az indiai hatósággal küzdöttek

Elhárult az utolsó akadály is Zsuzsa és szerelme, Krishan előtt, most már jöhet az esküvő.

Hogy hivatalosan is egy pár lehessenek, egyik akadály után a másikat kellett legyőznie Demcsák Zsuzsának és indiai szerelmének. De úgy tűnik, a nehezén már túl vannak, és végre semmi nem állhat a boldogságuk útjába.

„Tény, hogy nincs kedvem nyilatkozgatni a magánéletemről, de ez tudatos döntés. Köszönjük, jól vagyunk Krishannal. Éljük a mindennapokat és igyekszünk megfelelni mind a magyar, mind az indiai hatóságok elvárásainak a papírokat illetően. Mindennél jobban szeretnénk hivatalosan is összekötni az életünket, de sajnos ez koránt sem olyan egyszerű, mint az első nekifutásra tűnt. Minden hivatalos iratot beszereztünk, de sok váratlan akadály gördült elénk, amelyeket mostanában kellett elhárítanunk, így sem időnk, sem kedvünk nem volt interjúkat adni. A nehézségek egyébként csak megerősítették a kapcsolatunkat” – mondta Zsuzsa a Ripostnak.

Az indiai ügyintézés okozott nekik problémát, de azt nem árulta el, pontosan mivel kellett megküzdeniük, egy ismerőse viszont igen.
„Zsuzsáéknak fel kellett adniuk Indiában több hirdetést is annak érdekében, hogy az ottani bíróság kiállítson számukra egy dokumentumot – emiatt voltak feszültek… Erre azért volt szükség, hogy bebizonyosodjon, Krishan nősülésének semmilyen törvényes akadálya nincs, vagyis nőtlen. Én úgy tudom, hogy egy hónapon át kellett hirdetniük. Ez az időszak nemrégiben letelt, senki sem jelentkezett a hirdetésre” – számolt be a barát.