2020.04.07
Herman
Kezdőlap Címlap Demcsák Zsuzsa újra bajbakerült, veszélyben a házassága

Demcsák Zsuzsa újra bajbakerült, veszélyben a házassága

Bár a csillagok állása alapján boldog évet jósoltak az egykori tévés műsorvezetőnek, úgy tűnik, meg kell küzdenie érte.

Fotó: Facebook

Áprilisban lesz egy éve, hogy a 41 éves Demcsák Zsuzsával 180 fokot fordult a világ, és az Ázsia Expressz 2. forgatásán, Srí Lankán szerelembe esett. Olyannyira, hogy az indiai Krishannal még akkor, ott fejest ugrottak a házasságba. Tavaly nyáron összeköltöztek, a mindig nyugodt, mosolygós Krishan mindenhová szerelmével tartott. Hosszú hónapokig el sem engedték egymás kezét, együtt álltak a vakuk kereszttüzében – írja a Bors.

Demcsák Zsuzsa szilveszteri posztja óta azonban feltűnt, hogy túl nagy a csend a pár körül. Míg korábban az egykori műsorvezető szívesen osztotta meg boldogságának egy-egy pillanatát a közösségi oldalán, mára elmaradoznak a közös képek.

A lap felhívta Demcsák Zsuzsát, az általában jókedvű tévés hangja szomorú volt a telefonban. 2020-as jóslatára is – miszerint biztos benne, hogy ez lesz a legboldogabb éve – letörten emlékezett.

– Ez szilveszterkor volt… – válaszolta komoran, majd illedelmesen jelezte, hogy inkább bontaná a vonalat. A csinos tévés rosszkedve szinte tapintható volt a vonal túlsó végén, azt pedig, hogy sötét felhők gyülekeznek a pár fölött, a közeli ismerőse is megerősítette a lapnak.

– Ha meg kell jelenni, megjelennek együtt, de nincs minden rendben – árulta el egy neve elhallgatását kérő barát, aki reméli, hogy előbb-utóbb összecsiszolódik a pár. Hisz minden kezdet nehéz, kiváltképp, ha különböző kultúrák találkoznak. És amikor a rózsaszín köd felszáll, és már nemcsak összeolvadni, de együttműködni is szeretne egy pár, felbukkannak az első ellentétek. A legtöbb kapcsolatnak idő kell ahhoz, hogy a mindennapok zökkenőmentessé váljanak.