2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Demcsák Zsuzsa elárulta, mi volt élete egyik legkínosabb pillanata

Demcsák Zsuzsa elárulta, mi volt élete egyik legkínosabb pillanata

A kínos esetekről volt szó a Life TV-n futó Bréking című műsorban, Demcsák Zsuzsa pedig olyan történetet mesélt egy gálaestről, amit sosem fog elfelejteni.

Demcsák Zsuzsa a Life TV Bréking című műsorában szóba hozta egyik korábbi kellemetlen esetét, és olyan dolgot árult el, aminek hallatán Szabó Dóra és még a vendégek is rosszul érezték magukat. A műsorvezető elmesélte, hogy egyszer részt vett egy nagyjából 1000 fős gálaesten, amire egy rászabott, gyönyörű, aranyszínű ruhában ment el. Ott fel kellett mennie egy pódiumra, és nagyon félt attól az összesen három lépcsőfoktól, ami odáig vezetett, ezért jól begyakorolta a járást. Mikor eljött a bevonulás várva várt pillanata, annyira rágörcsölt a lépcsőre, hogy nem vette észre a földön lévő kábeleket, amikben megbotlott, és egy hatalmasat esett.

„Elvágódtam, felálltam, megráztam magam, majd angolul levezettem a műsort” – mondta Demcsák, de az eset annyira kellemetlen volt neki, hogy még ma is kínosnak érzi. A feledésben ráadásul az sem segít, hogy valószínűleg az sem segít, hogy a stúdióban most is mindenki kinevette őt.

Indirekt/Promotions