KezdőlapCímlapCurtis durván megbántotta Völgyi Zsuzsit

Curtis durván megbántotta Völgyi Zsuzsit

Ugyan Győzikének szánta csípős beszólását a rapper, de Zsuzsi is magára vette.

Curtis legújabb dala nem rég látott napvilágot és talán nem meglepő, hogy a rap műfajában általában nem finomkodnak az előadók. Curtis sem fogta vissza magát és elejtett pár sértő megjegyzést. A dalszöveg egy része valószínűleg korábbi eseményekre reagál, ugyanis a célpont Győzike volt, akit nem először illet nem túl kedves szavakkal a rapper.

Amikor a showman felvállalta politikai hovatartozását, majd kiderült, régóta Ferencváros szurkoló, az Újpest-rajongó Curtis Instagramon “napraforgó patkánynak” nevezte. Ez önmagában már csak azért is érdekes, hiszen nem sokkal később a rapper is büszkén mutatta meg rajongóinak, melyik politikai párthoz húz a szíve. 

A mostani szövegében utalt az akkori támadásokra, és egyúttal oda is szúrt pár embernek:

Nem vagyok Győzi se Nagy Feró

Csak egy őszinte újpesti kanyhaló

Lesz itt tűz, s*ggnyaló…

Romantic lemez és kandalló

A probléma akkor kezdődött, amikor kiderült, ezt még csak nem is Győzike vette magára, hanem Völgyi Zsuzsi, a Romantic zenekar énekesnője.

„Azt gondoltam, hogy Széki úrral, ha nem is barátok, de jó ismerősök vagyunk. Legalábbis utaltak erre jelek, amikor találkoztunk itt-ott. Persze lehet, hogy tévedek, és Attilánál a puszi és az ölelés nem egy bizalmasabb viszony hozadéka, de az én világomban nem csókolgatjuk azt, akiről rossz a véleményünk. Pont emiatt lepett meg, amikor olvastam a posztját, melyben új lemezt vizionál a Romantic-nak olyan áthallással és kontextussal, amivel nyilván nem azt akarta üzenni, hogy mennyire örül a víziójának” – nyilatkozta a minap Zsuzsi a Ripostnak. 

Indirekt/nlc.hu