2021.06.20
Rafael
Kezdőlap Címlap Csúcsról a pokolba: az egykori ünnepelt pornósztár ma Las Vegas csatornáiban él

Csúcsról a pokolba: az egykori ünnepelt pornósztár ma Las Vegas csatornáiban él

Ment egykor jobban is az amerikai Jenni Lee-nek, de hol vannak már azok az idők? Most se pénze, se lakása.

Las Vegasban tengeti életét a 38 éves Jenni Lee, azaz polgári nevén Stephanie Sadorra, ám a hölgy a pompás ingatlanok helyett a bűnös város alatti 320 kilométer hosszú, bűzös csatornában „föld alatti” nélkülözők és kisemmizettek között húzza meg magát.

Pedig Jenni még 2016-ban is népszerű volt, akkor jelent meg ugyanis utolsó sikeres pornófilmje. A nő 19 évesen korában modellként kereste kenyerét, majd 21 esztendősen csapott fel pornófilmesnek. Száznál több ledér filmösszeállításban szexelt, és igen sokan kedvelték szakmai tudását.

Ám a szép időknek végeszakadt. Mint egy holland filmes forgatócsoportnak elmondta egy dokumentum-összeállításban, jól elvan különleges lakótársaival.

“Mindenem megvan, ami szükséges” – árulja el Jenni, aki immár nem vállal pornófilmezést, viszont fedél és pénz nélkül sem szenved semmiben szükséget.

Szexfilmjei máig megtekinthetők például a Pornhubon, melyeket szorgosan néznek is az emberek. Sőt, az őt kedvelők elhatározták, hogy annyi pénzt gyűjtenek össze, amennyi elég lesz egy nevadai apartman megvásárlásához.

Indirekt/Bors