2021.08.04
Domonkos, Dominika
Kezdőlap Címlap Csonka András megrémült a lavinától, amit maga indított el

Csonka András megrémült a lavinától, amit maga indított el

Az ország Csonka Picije arról is beszélt a Spirit FM Viccen kívül című műsorában, hogy szerinte az emberek lelkiállapota romlott a járvány ideje alatt, ugyanis gusztustalan, undorító gyűlölködést, gonoszságot tapasztal, ami megrémiszti.

Szlazsánszky Ferenc műsorvezető szóba hozta a színész-műsorvezető terasznyitással kapcsolatos, óvatosságra intő Facebook-bejegyzését, ami óriási vihart és heves kritikákat váltott ki.

– Alapvetően olyan típusú ember vagyok, aki szeret a világgal jóban lenni. Régebben megviseltek a kritikus kommentek, de ma már azt látom, hogy bármit olvashatsz bárkiről. Mindenhol ott vannak azok a kommentelők, akiket csak az érdekel, hogy rúgjanak és üssenek – magyarázta. Csonka Bandi felhívta a figyelmet arra, hogy nem a teraszok ellen emelte fel a hangját, hanem azon fesztiválhangulat, piknik ellen, ami kockázatosnak tűnt számára a felvételeken. A színművész szerint nem lehet, hogy az emberek annyira buták, hogy nem értik meg: még naponta százak halnak meg és ezrek vannak kórházban, és nagyon nehéz helyzetben van az egészségügy. Ezt a helyzetet pedig egyik napról a másikra nem fújta el a szél, mintha elfelejtenék, hogy mi történt itt az elmúlt évben – írta az atv.hu.