2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Csercseszov: „Az FTC-nek be kell jutnia a BL-be!”

Csercseszov: „Az FTC-nek be kell jutnia a BL-be!”

Mivel július 11-én kezdődik a Bajnokok Ligája-selejtező, május 29-től két hét szabadságot kapnak a játékosok, majd június 14. lesz az első munkanap.

Zsinórban ötödik alkalommal nyerte meg a hátralévő három fordulótól függetlenül a labdarúgó NB I-et. Ez pedig azt jelenti, hogy a csapat újra nekiveselkedhet a nagy álom megvalósításának, hogy ismételten bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

A bajnoki címét megvédő Ferencváros labdarúgócsapatának orosz vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov azt várja, hogy csapata sikerrel veszi a selejtezőt, és feljut a Bajnokok Ligája főtáblájára.  A szakember hangsúlyozta, hogy mivel július 11-én kezdődik a Bajnokok Ligája-selejtező, május 29-től két hét szabadságot kapnak a játékosok, majd június 14. lesz az első munkanap, amely orvosi vizsgálattal indul.

„Az első edzőtábor Budapesttől nem messze, a szlovák határ közelében lesz, aztán szokás szerint indulás Ausztriába. A sportigazgatóval megbeszéljük az átigazolási terveinket, hogy ki távozik, vagy jön hozzánk, sokaknak hamarosan lejár a szerződésük. A szokásos rutinmunka ez, amit azonban a legmagasabb szinten kell elvégezni, mert a keretet erősíteni kell”- jelentette ki Csercseszov, aki lehetséges érkezőként említette honfitársát, a szentpétervári Zenittel friss orosz bajnok Daler Kuzjajevet. A 30 éves középpályásnak június végén lejár a szerződése jelenlegi klubjánál.