2023.09.29
Mihály
Kezdőlap Címlap Csak negatív vírusteszttel lehet jelentkezni a ValóVilág 10-be

Csak negatív vírusteszttel lehet jelentkezni a ValóVilág 10-be

Már lehet jelentkezni az RTL Klub valóságshow-jára, aminek idén a tizedik évadát láthatják majd a nézők. A végső győztes 36 forinttal lesz gazdagabb.

– Mindent megteszünk az egészségügyi biztonság érdekében. Biztosítjuk az egészségügyi szabályok betartásához szükséges eszközöket, úgy mint fertőtlenítőszereket, hőmérőket, szájmaszkokat és gumikesztyűket, továbbá a helyiségek fertőtlenítő takarítását – mondták a csatorna kommunikációs osztályáról a Blikknek.

A stáb tagjainak a meghallgatások és a munkavégzés megkezdésekor minden nap hőmérsékletmérésen kell átesniük, fertőtleníteniük kell, maszkot kell viselniük és tartaniuk az előírt távolságot. Ez vonatkozik a castingra érkezőkre is. A villa teljes fertőtlenítése és takarítása szintén alapvető lesz majd a későbbiekben. A villába kerülő tárgyak, használati eszközök és élelmiszerek is fertőtlenítésre kerülnek – vázolták.

A kiválasztott játékosoknak koronavírusteszten is át kell esniük.

– Eddig sem volt titok, hogy a Való Világ játékosai különösen szigorú egészségügyi és pszichológia vizsgálaton esnek át és csak akkor költözhetnek be a villába, ha ezen maradéktalanul megfelelnek. Tehát mindenre kiterjedő a felmérés. Ez a vizsgálatsorozat most kiegészül a koronavírus teszttel – hangzott a hivatalos állásfoglalás.

Indirekt/Blikk