2020.04.07
Herman
Kezdőlap Címlap Csak kerítésen keresztül láthatja lányát Bochkor Gábor

Csak kerítésen keresztül láthatja lányát Bochkor Gábor

Felemásra sikeredett Bochkor Gábor születésnapja. A buli ugyan nem maradt el, hiszen az 56 éves műsorvezető barátaival online koccintott este, de lánya, Nóri csak kerítésen keresztül tudta felköszönteni.

Fotók: Facebook

A koronavírus járvány miatt otthoni karanténba kényszerült Bochkor Gábor minden reggel felöltözik, mintha munkába indulna. Így őrzi meg ebben a helyzetben a méltóságát – mesélte a Ripostnak. De a tegnapi nap más volt még ehhez képest is. Szerdán lett 56 éves a műsorvezető, de az ünneplés nem úgy sikerült, ahogy azt eredetileg tervezte volna. „Ilyen furcsa születésnapom még sosem volt… Igazi érzelmi hullámvasút volt, hiszen miközben rengetegen köszöntöttek telefonon és az interneten keresztül, nem ölelhettem meg azokat az embereket, akik a legfontosabbak nekem… Kedden például pizzát sütöttem otthon és felhívtam a lányomat, hogy kér-e belőle. Persze, hogy kért, szóval kocsiba ültem, átvittem, átadtam, beszéltünk két szót a kerítésen keresztül, majd hazajöttem. A születésnapomon is így tettünk, vagyis az ölelés és a puszi elmaradt.”

Gábor heti két napot dolgozik az ATV-ben. A #Bochkor című műsora felvételei a lehető legsterilebb körülmények között folynak, de ezen kívül csak a ház körüli munkák maradtak elfoglaltságnak. Esténként pedig az internet segítségével online bulikat tartanak az internetes térben, – mesélte a születésnapos műsorvezető.