KezdőlapCímlapCindy Crawford kitálalt: „Ezért váltam el Richard Gere-től”

Cindy Crawford kitálalt: „Ezért váltam el Richard Gere-től”

A Szupermodellek című dokumentumfilmben Cindy Crawford a Richard Gere-rel való házasságára emlékezett vissza.

Cindy Crawford a 90-es évek egyik legismertebb szupermodellje 1998-ban ment hozzá Rande Gerberhez, akivel két gyermeket neveltek fel: a ma már 24 éves Presley-t és a 22 éves Kaiát. Nem ez volt azonban a modell első házassága – írta a People

22 éves volt, amikor megismerkedett Richard Gere-rel, majd 1991-ben, 25 évesen ment hozzá az akkor 42 éves színészez. Kapcsolatukban nagy szerepet játszott az, hogy fiatal volt, és nyitott az újra, így a színész bármit mutatott neki a világból, legyen szó baseballról vagy vallásról, ő érdeklődő volt. A szupermodell meglátása szerint fiatalon az ember annak megfelelően alakítja saját magát, amilyen a szerelme.

Kapcsolatuk alatt háttérbe szorult számára az elit modellvilág, és más körökbe került. Így jutott el a színésszel az 1991-es Oscar-gálára, ahol piros Versace ruhát viselt. Bizonytalan volt magában, de rájött, hogy modellként fontos, hogy feltűnő jelenség legyen, és tudja viselni a ruhát.

Mint kiderült, szakításukban a távolság is szerepet játszott, mivel nem töltöttek elég időt együtt. Cindy úgy emlékszik, hogy ezért mindketten felelősek voltak, ráadásul bár érzékelték, hogy kevés időt szentelnek egymásra, úgy gondolták, hogy ennek ellenére működni fog a kapcsolatuk. Sokszor úgy loptak egymásnak időt, hogy elrepültek a másikhoz Párizsból Los Angelesbe egy-egy éjszakára, ám, mint kiderült ez nem volt elég a házasság fenntartásához.

A válás ellenére a modell sokat tanult Richard Gere-től, többek közt azt is, hogy hogyan kell híresnek lenni. Mindennek ellenére a színész számára mára már olyan, mintha idegen lenne, és ennek az az oka, hogy nem szoktak találkozni. Visszagondolva Cindy Crawford úgy látja, hogy a kapcsolatukban az is a problémát jelentett, hogy nem voltak barátok és egyenrangúak: ő fiatal volt, a férje pedig Richard Gere.

Házasságuk négy évig tartott, majd mindketten találtak társat, s bár Richard Gere-nek több házassága volt azóta, jelenleg ő is boldogan él párjával.