2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Ciki: Jessica Albára rányitott a lánya szex közben

Ciki: Jessica Albára rányitott a lánya szex közben

Jessica Albának van egy beszélgetős sorozata a Youtube-on, amelyben most elmondta az exszínésznő, hogy a kisebbik lányuk egyszer rájuk nyitott szex közben.

A nemrég a negyvenet betöltött Alba férjestül (Cash Warren) idézte fel az esetet, amikor a most kilenc és fél éves Haven bement a hálószobájukba, ők pedig egymással voltak elfoglalva.

– Borzalmas volt. Vagy öt percig röhögtünk a hálóban, és azt mondogattuk, nem hiszem el, tönkretettük a lányunkat, egyszerűen tönkretettük – emlékezett vissza Warren, Alba viszont arról beszélt, hogy sírva fakadt a történtek miatt, és felhívta a sógornőjét, Koát, akire sokszor támaszkodhattak már nehéz családi helyzetek megoldásában, és megtárgyalták az eseményeket.

Végül Warren lement megbeszélni a dolgokat Havennel, mondván, valahogy kezelni kell a helyzetet, nem tehetnek úgy, mintha nem történt volna semmi. Hamarosan kiderült, hogy a lány már valószínűleg a beszélgetésük előtt írt Koának, gyakorlatilag közhírré téve az esetet.

– Lementem a földszintre, és azt mondtam: Haven, biztos vagyok benne, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy kopogtatás nélkül jöttél a szobánkba. Most már mindig kopog, mint aki megtanulta a leckét – mondta a férj.

Indirekt/Velvet