KezdőlapCímlapCifra dolgokat vág egymás fejéhez Suzy és Jolly

Cifra dolgokat vág egymás fejéhez Suzy és Jolly

A két mulatóssztár a hétéves kislányuk kapcsán hadakozik az interneten, cifra dolgokat vágnak egymás fejéhez.

Fotó: Facebook

Jolly és a barátnője, Barbara, rendszeresen élőzik az interneten, a kommentelők ilyenkor magánéleti kérdéseket is feltesznek nekik. A legutóbbi élő adás azonban drámai hangvételűre sikeredett, miután valaki arról tudakozódott, hogy a zenész miért nem mutatkozik gyakrabban hétéves kislányával. Jolly és Barbara szerint Suzy az oka mindennek, mert az apja ellen neveli a közös kislányukat – írta a Bors. Az élő videó hamar eltűnt Jolly oldaláról, de a jelek szerint Suzy figyelmét nem kerülte el, mert az énekesnő szintén élőben védte meg magát.

FOtó: Instagram

„Szerintem ne olyan ember mondjon véleményt az anyaságomról, aki egy éve nem foglalkozik a gyerekével. Most sem kérdezte meg ebben a helyzetben, hogy: „Zsuzsika, van mit egyél?” Csak annyit mondott, hogy „ne menj ki az utcára, vigyázzanak rád”. Hát vigyázunk rá! Az egész családom Zsuzsikáért él, velem az élen. Úgyhogy nem fogom hagyni, hogy fiatal lányok megkérdőjelezzék, milyen anya vagyok és hogy nevelem a gyermekem.”

Az énekesnő ezután ezt üzente a volt férjének:

„Lehet, hogy ti több dolgot megtehettek egy éve, mint én, nem érdekel. De mi boldogok vagyunk. A szeretet vezéreljen, ne a gonoszság. Legyél boldog, legyél sikeres, és ha már nem segítesz – nem kell –, akkor legalább ne árts. Oké? A kislányomért harcolni fogok, minden téren, és ne vegyétek a szátokra főleg így, hogy az sem érdekel, hogy van-e egy kiflije vagy sincs.”