2020.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Cicciolina megdöbbentő vallomása: „El kellett lopnom a fiamat”

Cicciolina megdöbbentő vallomása: „El kellett lopnom a fiamat”

Könnyek között mesélte el több évtizedes, féltve őrzött titkát Staller Ilona, vagyis Cicciolina. Szabályosan ellopta a férjétől a fiukat, akit aztán ki kellett csempésznie az Egyesült Államokból.

Döbbenetes történetet mesélt el Cicciolina a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsor felvételén, amely ma este 10 órakor kerül adásba. Az egykori pornósztár eddig soha nem hallott részletességgel mondta el a műsorvezetőnek, hogyan sikerült visszalopnia a fiát a válófélben lévő férjétől, Jeff Koonstól. „Huszonhét évvel ezelőtt, 1993. december 23-án vitte el tőlem Ludwigot Rómából. Ott álltam egy hatalmas karácsonyfa mellett, és csak zokogtam – meséli Cicciolina. – A fiam akkor egy éves és néhány hónapos volt. Pár napig még Olaszországban voltak, majd elrepült vele Amerikába. Én öt hónapig bírtam nélküle, majd elhatároztam, hogy visszahozom őt.”

Cicciolina úgy érezte, mintha a teste felét elvesztette volna, szinte belehalt a fia hiányába. „Amikor repültem Amerika felé, az jutott eszembe, hogy az sem okozhatna nagyobb fájdalmat nekem, ha most lezuhanna velem a gép, sőt talán jobb is lenne… Kint hiába próbáltam törvényes úton visszaszerezni a fiamat, a kinti ügyészek szinte szóba sem álltak velem, Jeff már akkor is ismert művész volt, sok pénzzel, rengeteg testőrrel. Nagy kegyesen annyit engedett, hogy hetente pár órára találkozhassak Ludwiggal, persze az egyik testőre jelenlétében.” – írja a Story magazin.

A gyermekéért harcoló anya ekkor tervezett meg egy veszélyes, kétségbeesett akciót. „Kivettem egy nagyon ronda lakást egy társasház udvarán. Azért választottam azt, mert mind a négy irányba el lehetett hagyni az épületet, tökéletes helyszínnek tűnt a menekülésre. Amikor Ludwigot elhozta oda egy testőr, mindig megkértem, hogy vegyen egy kis tejet és kekszet a közeli boltban. Stopperral mértem, mikor ér vissza. Amikor megvolt, hogy nagyjából mennyi időm van a menekülésre, az egyik ilyen alkalomkor kocsit rendeltem az ellenkező kijárathoz, és amikor a testőr elment a boltba, a fiammal azonnal bepattantunk az autóba és elrobogtunk. Ludwignak persze nem volt útlevele, törvényes úton nem hozhattam ki Amerikából.”

Hiába faggatta azonban Hajdú Péter, Cicciolina nem volt hajlandó elmondani, hogyan sikerült Rómába csempésznie a fiát. Annyit elárult, hogy egy másik országból induló gépre szálltak fel. Úgy tudni, Kanadán keresztül érkeztek Európába, mivel az amerikai-kanadai határon viszonylag könnyű autóval átjutni, nincs komoly ellenőrzés. „Azóta nem voltam az Egyesült Államokban, pedig imádom azt az országot. De elfogatóparancs van ellenem, ha megjelennék, nyolc évre biztosan börtönbe zárnának. Az pedig nem éppen leányálom…”