2022.08.15
Mária
Kezdőlap Címlap C. Ronaldo és a németek is üzentek – Eriksenért szorít a futballvilág

C. Ronaldo és a németek is üzentek – Eriksenért szorít a futballvilág

A teljes futballvilág Christian Eriksenért szorít, miután a dán labdarúgó a tegnapi Eb-meccsen összeesett a pályán, s újra kellett éleszteni, majd kórházba szállítani. Rengetegen, többek között Cristiano Ronaldo, a német válogatott, vagy épp Didier Drogba is üzentek neki, hogy imádkoznak érte, szorítanak a mielőbbi felépüléséért.

Mint ismert, Christian Eriksen hazája finnek elleni Eb-csoportmérkőzésén összeesett a pályán, újra kellett éleszteni, majd kórházba kellett szállítani. Az esetet követően számos klub, illetve jelenlegi és korábbi játékos osztott meg támogató üzenetet a közösségi médiában – írta az NSO.

„Forza (hajrá) Chris, gondolunk rád!” – írta Christian Eriksen klubja, az olasz Internazionale.

„Gondolataink és imáink Christian Eriksent és családját kísérik. A futballvilág egy emberként reménykedik a jó hírekben. Remélem, hamarosan újra láthatlak a pályán, Chris! Légy erős!” – a világklasszis portugál csatár, Cristiano Ronaldo ezzel a kísérőszöveggel posztolt közös képet a dán játékossal.

„Küzdj az életedért, Eriksen! Imádkozunk érted!” – írta a korábbi klasszis elefántcsontparti csatár, Didier Drogba.

„Kedves Christian Eriksen, gondolunk rád és jobbulást kívánunk!” – üzentek a német válogatott tagjai, akik a dán labdarúgó kivetített fotója előtt készített közös képpel fejezték ki jókívánságaikat.

Az MLSZ is mielőbbi gyógyulást kíván neki.

Az UEFA elnöke, Aleksander Ceferin gyors és teljes felépülést kívánt Eriksennek.

„Az ilyen eseményektől mindent átértékel az életében az ember. Christiannak teljes és gyors felépülést kívánok, imádkozom érte, és családjáért, erőért és hitért. A labdarúgás egysége és a futballcsalád ereje is megmutatkozik ilyenkor. A sok jókívánság és ima segít neki és családjának átvészelni ezt az eseményt. Hallottam azt is, ahogyan mindkét csapat szurkolói a nevét skandálták. A futball gyönyörű sport és Christian csodálatosan játssza.”