2020.12.01
Elza
Kezdőlap Címlap Brutális háborút indított Baukó Éva a kajakos Dudás Miki ellen

Brutális háborút indított Baukó Éva a kajakos Dudás Miki ellen

VV Évi felvette a kesztyűt és verbálisan úgy kiosztotta a világbajnok kajakost, Dudás Mikit, hogy a fal adta neki a másikat.

Alaposan kihúzta a gyufát Baukó Évinél a kajakos világbajnok Dudás Miki, a Való Világ történetének legnagyobb szájú csaja. A legenyhébb kifejezés az, hogy a közösségi oldalán nyomorult, agyatlan csicskának nevezi a sportolót, aki az ő barátnőjével akarta megcsalni a feleségét.

– Péntek reggel döbbenten olvastam, hogy a kajakos Dudás Miki egy 800 ezres olvasótáborral rendelkező hírportálon alkoholista kurvának állított be, akit a Balatonon egyszerre három férfi is elvitt magával. Nem vagyok kurva és nyolc éve nem fogyasztok se alkoholt, se tudatmódosítótszert. Ugyanakkor életemben nemhogy három, de két pasival se voltam még egyszerre. Felszólítottam, hogy kérjen bocsánatot a hazugságai miatt, azonban erre nem hajlandó, így ügyvédhez fordultam – mondta az Indirektnek Baukó Évi.

Alább mutatjuk Dudás Miki két korábbi bejegyzését, ami kiverte Évinél a biztosítékot:

Nem csoda, ha Baukó Évi agya a fenti posztot olvasva bedurrant, első felindulásában a következőt válaszolta a kajakos világbajnoknak: