KezdőlapCímlapBrad Pittet súlyosan megfenyegették

Brad Pittet súlyosan megfenyegették

A világsztár azzal vádol egy orosz milliárdost, hogy megpróbálta őt megfélemlíteni a 160 millió dolláros szőlőbirtoka miatt.

Angelina Jolie és Brad Pitt válása a végéhez közeledik, azonban vita alakult ki a a dél-franciaországi szőlőbirtokuk miatt. Az ellentét abból indult ki, hogy a színésznő még 2021-ben eladta 64 millió dollárért a Chateau Miraval birtokuk felét Jurij Sefler orosz oligarchának. 

Brad Pitt felháborodott, és azt állítja, hogy az orosz milliárdos titokban vásárolta fel a telket, amit később nyilvánosan is bejelentett. Az egykori sztárpár életében fontos szerepe volt a birtoknak, hiszen itt házasodtak össze még 2014-ben, valamint közösen sikeres borászati vállalkozást is vezettek. Brad Pitt azt állítja, hogy elővásárlási joga van a birtokra, amennyiben a színésznő úgy határoz, hogy azt eladja. 

Állítólag korábban megállapodtak abban is, hogy nem adják el a másik engedélye nélkül a 160 millió dolláros Chateau Miravalt, ám ezt Angelia Jolie tagadja. Brad Pitt így a történtek után úgy érezte, hogy volt felesége elárulta őt, és csak Jurij Sefler nevéből akart profitálni.

Sun azt állítja, hogy Brad Pittet megfenyegették, ám azt egyelőre nem tudni, hogy mi volt a fenyegetés tárgya. A lap dokumentumokra hivatkozva írja, hogy ha a színész nem működik közre Jurij Seflerrel, akkor súlyos következményekre számíthat, ugyanis a milliárdos már többször is kérte őt együttműködésre.

Indirekt/Origo