2024.02.23
Alfréd
Kezdőlap Címlap Bodrogi Gyula végzi majd a kezdőrúgást a BL-selejtezőn a Groupama Arénában

Bodrogi Gyula végzi majd a kezdőrúgást a BL-selejtezőn a Groupama Arénában

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Nemzeti Színház.

Az együttműködési megállapodás első lépéseként Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, a Nemzeti Színház művésze végzi majd el a kezdőrúgást július 19-én a Groupama Arénában, a feröeri KÍ Klaksvík elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőn.

Ezt Kubatov Gábor, az FTC elnöke jelentette be. A sportvezető kiemelte: a sport a kultúra része, és mindkettő olyan értékekkel bír, amelyek minden időben meghatározóak a társadalom számára. Elmondta, az ország jövője szempontjából kiemelten fontosnak tartják, hogy az értékek megőrzése mind a színház világában, mind a sportban egyre hangsúlyosabban legyen jelen.

A BL-selejtező kezdőrúgására készülő Bodrogi Gyula bevallotta: 12 éves kora óta, vagyis 77 éve a Fradi és a magyar válogatott nagy szurkolója. Annak idején a Teleki téren együtt focizott Kocsis Sándorral, aki később a példaképe lett, ő maga pedig a MATEOSZ játékosaként együtt edzhetett Grosics Gyulával, az Aranycsapat kapusával. Mint elmondta, nagyon büszke arra, hogy kezdőrúgó lehet a BL-találkozón és már nagyon készül az eseményre.