2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Bódi Guszti kézrátétellel segített a meddő asszonynak, hogy ikrei szülessenek

Bódi Guszti kézrátétellel segített a meddő asszonynak, hogy ikrei szülessenek

A mulatóssztár nemcsak hisz a természetfeletti erőkben, de maga is különleges képességgel bír. Nem ritka, hogy a Bódi házaspárt egy koncert előtt gyermekáldás előtt álló párok megkeresik és segítséget kérnek tőlük.

Volt egy pár, amely hosszú évek óta lombikra járt, mert sehogy sem akart összejönni a baba. Bekéredzkedtek az öltözősátrunkba, és azt mondták, lemondanak a gyermekáldásról, mert nem bírják tovább a küzdelmet sem anyagilag, sem lelkileg. Arra kérték Gusztit, hogy áldja meg őket. A férjem először vonakodott, de amikor azt mondták, hogy több száz kilométert utaztak csak ezért, nem volt más lehetősége – mesélte a Borsnak Bódi Margó.

Rátettem a kezem a hasára, és azt mondtam: Kérem a drága jó devlát, hogy segítsen benneteket, de ne egy gyerekkel, hanem kettővel. Én hiszek ben­ne, hogy a jó energiák vagy Isten, legyen az bármi, segíthet azoknak, akik hisznek benne. Két év múlva, amikor ugyanazon a helyen koncerteztünk, babakocsival jött ez a pár elénk. Dupla babakocsival, ikrei születtek – tette hozzá Guszti.