2022.01.18
Piroska
Kezdőlap Címlap Kiderült! Itt térhet vissza Bochkor Gábor - videó

Kiderült! Itt térhet vissza Bochkor Gábor – videó

Jáksó László az Indirektnek adott videó interjújában véletlenül kikotyogta, hogy a legendás rádiós hamarosan visszatérhet a mikrofon elé.

Bochkor Gábor hiába vezeti a nevével jelzett sikeres tévéműsort, ő örökké rádiós marad. Amit Boros Lajossal ketten az éterben alkottak, azt kollégái megközelíteni sem tudták. Jáksó – aki jelenleg egyedül vezeti a Sláger Rádió reggeli műsorát – Hajdú Péternek adott videó interjújában kikotyogta: biztosan tudja, hogy Bocsi visszatér a rádióba.

Tény, hogy egy éve megszűnt a Music FM, Bochkor azóta nem ült be a stúdióba műsort vezetni. Viszont a Bors információi szerint a Sláger Rádió vezetősége már tárgyal vele a visszatéréséről. Ezzel jól rímel, hogy a sikeres reggeli ébresztős műsor nem magányos műfaj, legalább ketten kellenek hozzá. Jáksó a Heti Hetesben hozzászokott és vérprofi benne, hogy kiszolgálja a kollégáját, feldobja a labdát, amit a társának csak le kell csapni. A hallgatókat pedig csak az érdekli, hogy jól szórakozzanak. Erre ők ketten tökéletes párt alkotnak.

Bochkor Gábor tehát hamarosan visszatér, alaposan megkavarva a reggeli rádiózás állóvizét. A konkurens műsorvezetőknek fel kell kötni a gatyát, hogy Bochkort és Jáksót, a két, sikerre éhes legendás rádióst legyőzzék, de vetélkedésük igazi győztesei a hallgatók lesznek.

Jáksó Bochkor Gábor visszatérésről szóló mondatai az Indirekt videójában 5perc 50 másodperc és 6 perc 45 másodperc között látható:

Hajdú vs Jáksó