2021.06.15
Jolán, Vid
Kezdőlap Címlap Bochkor Gábor keményen belemart a kollégáiba

Bochkor Gábor keményen belemart a kollégáiba

Nem tartja sokra a kollégáit Bochkor Gábor, aki a Retro Rádió múlt heti élő adásában mondta el, hogy egyszerűen falra mászik a bugyuta kérdésektől, amelyek olykor elhangzanak kollégái szájából. A TV2 műsorvezetőjét, Istenes Lászlót emelte ki elsőként, de a Fókusz házigazdáit sem dicsérte meg, akiknek a nevét sem igen tudja.

– Én például, ha nézek tévét, megőrülök. A bugyuta kérdésektől egyszerűen falra mászok. Szoktam kommentálni, legyen az Istenes László, Fókusz Béla vagy nem tudom, hogy hívják ezeket, akik a Fókusz konferálják, kivéve Barabás Évit, mert őt imádom. És azok mondanak valamilyen teljesen sületlenséget, én akkor minden rokonát felsorolom, elküldöm az anyjába. Jaj, de érdekes kérdés, tényleg ezt sikerült? Délután 4 óta bent vagy és este 8-ig ezt a kérdést sikerült kitalálni? – hangzott az éles kritika Bocsi szájából, aki hozzátette: egyedül az autóban van nyugta, ott nem idegesíti a szakmaiatlanság. Aztán eszébe jutott, hogy mégis. Ráadásul a közvetlen kollégáitól sem tart, Nyerges Izának és Dénes Tamásnak is beszólt.

– Bár az Izát is szoktam cikizni. (…) Meg egyébként, ha szerdánként délután három után bekapcsolod a Dénes Tomit, egy órán belül tuti, hogy rövid szoknyás csajokról beszél, hogy azt milyen jó nézni – mondta a rádiós. Nagy meglepetésre Sebestyén Balázs ezúttal kimaradt a szórásból.

Indirekt/Blikk