KezdőlapCímlapBíróságra mehet Tóth Andi a legutóbbi dühkitörése miatt

Bíróságra mehet Tóth Andi a legutóbbi dühkitörése miatt

A visszavonult énekesnő a napokban nagyon ideges lett az őt ért támadások miatt, ezért meggondolatlanul cselekedett.

Tóth Andinak nem úgy sikerült elindítani saját vállalkozását, ahogy azt szerette volna. Sok negatív kritikát kap méregdrága pólói és ruhái miatt, melyeket saját maga tervezett, ezt nehezen viseli. A visszavonult énekesnő a napokban nagyon ideges lett az őt ért támadások miatt, ezért meggondolatlanul cselekedett, komoly következményei lehetnek a kirohanásának.

Trágárkodva reagált egy őt kritizáló bejegyzésre Tóth Andi, aki azt állítja, hogy egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja hazudott, amikor azt állította, hallott egy beszélgetést és egyetlen ruhát sem adtak el Tóth új ruhakollekciójából. Nemcsak trágár szavakkal illette a kommentelőt, hanem ügyvédjével is megfenyegette, majd nyilvánosságra hozott a nőről egy kamerafelvételt, melyen felismerhető két civil személy is.

Lehetséges, hogy Tóth Andi fenyegetőzött az ügyvéddel, de talán ő ütheti meg a bokáját a meggondolatlansága miatt. Amikor nyilvánosságra hozta a szóban forgó üzlet biztonsági kamerájának felvételét, ő maga is jogsértést követett el, hiszen ezzel személyiségi jogokat sértett. A kamera képén látható személyek jól láthatók, ezért ha ők úgy döntenek, hogy beperelik a visszavonult énekesnőt, meg is nyerhetik az ügyet. Tóth Andi dühkitörése miatt feltehetőleg elégtételt, vagy sérelemdíjat kell fizessen, amennyiben a felvételen látható személy jogi lépéseket kíván tenni az ügyben – írja a Bors