2023.12.08
Mária
Kezdőlap Bűnügy Bilincsben vitték haza a rendőrök a fél éve börtönben ülő Herczegh Zoltánt

Bilincsben vitték haza a rendőrök a fél éve börtönben ülő Herczegh Zoltánt

Az ügyészség a napokban kezdeményezte a bíróságnál, hogy Herczeg Zoltán letartóztatását megszüntessék.

A drogbotrányba keveredett divatguru párja és barátai reggel még alig merték elhinni, hogy hónapok elteltével ismét magukhoz ölelhetik Zolit. Az ismert divattervezőt tavaly október 23-án tartóztatták le kábítószer-kereskedelem gyanújával, miután az otthonában is találtak több grammnyi növényi törmeléket és fehér port. Nem csoda hát, hogy fél évvel a letartóztatás után Herczeg kedvese, Mariann alig akarta elhinni, hogy újra együtt lehetnek.

Korábban is hittem már azt, hogy kiengedik, és nagyon nehéz volt a csalódásból talpra állni, ezért csak akkor hiszem el, hogy Zoli kinn van, ha itt lesz és átölelhetem – mondta a Blikk megkeresésére Mariann, aki azóta a párja karjai között már megnyugodhatott.

Herczeg Zoltánt tegnap este szállította haza a rendőrség a belvárosi otthonába, ahol a párja már várta. A divatguru megpróbáltatásai a hazatérésével még korántsem értek véget: bár az ügyészség megszüntette a letartóztatását, háziőrizetben kell várnia, míg az ügye véget nem ér. Éppen ezért az otthonához is a kezén bilinccsel kísérték a rendőrök a szemmel láthatóan megtört divatgurut.