KezdőlapCímlapBiciklis futárnak állt a Keresztanyu sztárja

Biciklis futárnak állt a Keresztanyu sztárja

Kékesi Gábor sikersorozatokban játszott, most elkerülik a szerepek.

Kékesi Gábor fiatalon tudta, hogy színész szeretne lenni, ezért rögtön az érettségi után jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, ahova elsőre nem vették fel, ezért egy időre légiutas-kísérőnek állt, hogy pénzt keressen és önállóságot tanuljon. A próbálkozást nem adta fel, végül a Pesti Színiakadémiára nyert felvételt, ahonnan elindult karrierje.

A jóképű színészt olyan sikersorozatokban láthattuk, mint a Keresztanyu, a 200 első randi vagy A renitens. A 39 éves sztár most a Story magazinnak elmondta, annak ellenére, hogy rögös út vezetett számára a színészmesterségig, még ennyi idő és siker után sem dőlhet hátra. 

– Például tavaly biciklis futárként dolgoztam, mert annyira nem volt színházi munkám, és hát ebben pillanatban sem vetnek fel a különféle szerepajánlatok – árulta el a színész, aki idén augusztusban ünnepli 40. születésnapját.

Ezzel kapcsolatban elmondta, azt érzi, mára sikerült elengednie azt a víziót, hogy olyan élete lesz, ahol majd sorra érkeznek a jobbnál jobb szerepajánlatok.