KezdőlapCímlapBeteljesült álom! Nyertes Zsuzsa lánya férjhez ment

Beteljesült álom! Nyertes Zsuzsa lánya férjhez ment

Zsuzsó és párja, Vince balatoni esküvőre vágytak: Zánkán tartották a menyegzőt.

Nagy a boldogság Nyertes Zsuzsa családjában: fél évvel azután, hogy világra jött az unokája, egy szem lánya férjhez ment. A 31 esztendős Zsuzsó nem szokott szerepelni, ám most az édesanyjával közös esküvői fotóját a Meglepetés magazin címlapján mutatta meg. Álomszép menyasszony volt, klasszikus hófehér esküvői ruhában állt az oltár elé. 

Zsuzsó és párja, Vince balatoni esküvőt álmodtak meg: Zánkán tartották a menyegzőt, ám az időjárás majdnem keresztülhúzta a számításaikat.

– Olyan vihart éltünk át, amilyenre rég nem volt példa, de szerencsére semmi nem árnyékolta be Zsuzsó és Vince boldogságát – ecsetelte a színésznő a lapnak.

Egy tóparti rendezvényházban gyűlt össze a vendégsereg, akkora vihar volt, hogy egy pillanatra még az áram is elment. Végül szerencsére minden jól alakult, a lakodalom fergeteges volt, hajnalig tartott a buli.

– Már az is amerikai filmbe illő volt, ahogy összejöttek. 15 éve ismerik egymást, együtt jártak általános iskolába, majd Vince Amerikában tanult, de amikor a koronavírus-járvány miatt hazajött, egymásra találtak – támasztotta alá Nyertes Zsuzsa az állítást, lányát és vejét az Isten is egymásnak teremtette.

Indirekt/Femina