KezdőlapCímlapBerki Krisztián: Norbi töketlen, Kulcsár Edináék visszataszítóak - videó

Berki Krisztián: Norbi töketlen, Kulcsár Edináék visszataszítóak – videó

Az izomceleb Hajdú Péternek adott videó interjújában úgy kiosztott mindenkit, hogy a fal adta a másikat.

Berki Krisztián 45 napig nyaralt Amerikában, a Bahamákon, Miamiban, New Yorkban, és fogalma sincs, hogy mindez mennyibe került. Állítja, nem ragaszkodik a pénzhez, mert meggyőződése, hogy minél többet költ, annál több vándorol vissza hozzá. Számára az a fontos, bárhová megy, ne kelljen megnéznie az árcédulát. Így vesz most lakást 1 millió dollárért Miamiban, David Beckham 63-ik emeleti otthona szomszédságában. Ahol a sztárral bármikor összefuthat a közös helyiségekben, például az uszodában, a konditeremben, a mosodában, vagy akár a biliárdteremben is.

Fotók: Indirekt

– Sokan panaszkodnak, hogy drága az élet, de semmi nem drága, csak ők keresnek keveset – állítja Berki. Aki – ahogy ő mondja – paraszt business class-on repült ki Amerikába, de ott is hallott Norbi elhíresült botrányvideójáról.

– Szerintem Norbi töketlen, ezért szólt be az anyukáknak, pedig inkább a kövér pasiknak kellett volna. Hallottam, ennek kapcsán Kulcsár Edina férje megjegyzést tett rám, mert Norbi támogatta a könyvem kiadását. Csakhogy Kulcsár Edináék erkölcsileg vállalhatatlanok. Visszataszító, hogy előző évben szponzorált tartalmakkal milliókat kaptak Norbiéktól. Hogy Edina férjének milyen erkölcsi alapja volt ítélkezni? Erre elég, ha annyit mondok, hogy Csuti a legjobb barátjától vette el a barátnőjét…

Az interjúban szóba került Berki politikai karrierje, hogy pártalapítás közben Mazsival a gyerekprojekt is kiemelten fontos. Az izomceleb indul a két év múlva esedékes parlamenti választásokon, ő lesz pártja miniszterelnök-jelöltje.

– Jó vezetőnek tartom magam, nem az a fontos, hogy egy párt bal vagy jobboldali. Őszinteség van. Programom még nincs, de azt tudom, az embereknek nem valami ellen, hanem a Berkire kell szavazni – közölte. Berki szerint az ország irányítását családon belül képzeli el, mert ha isten is úgy akarja, a kislánya, Natasa Zselyke lesz majd Magyarország első női miniszterelnöke. Végül az izomceleb közölte Hajdú Péterrel, ha az interjú véget ért, akkor most hívja meg őt egy ebédre. Itt tekinthető meg a videó: