KezdőlapCímlapBerki Krisztián kislánya úgy szereti Mazsit, mint az édesanyját

Berki Krisztián kislánya úgy szereti Mazsit, mint az édesanyját

Berki Krisztián újab arcát mutatta meg. Ki hinné, hogy az izomcelebben egy érzékeny, poéta lélek is lakik, ami leginkább akkor bújik elő, ha a kislányáról és kedveséről, Mazsiról mesél?

A botrányhős Berki Krisztián gyakran kinyilvánítja, mennyire szerencsésnek érzi magát, amiért Mazsi a felesége. Ráadásul Mazsi úgy tudja szeretni Berki kislányát, Natkót, mintha az édesanyja lenne. Sok képet és videót láthatunk már kettejük meghitt kapcsolatáról, ami árulkodó.

„Fodor Anikó megfogalmazta milyen is az igazi “édes mostoha” akiről minden újrakezdő szülő, ember álmodik….. mert aki a gyerenkünket nem szereti az ne akarjon minket se szeretni apák, férfiak, anyák, nők becsüljük meg azt ha az élet ad egy második esélyt egy olyan ember személyében aki a gyermekünket is úgy szereti ahogyan minket…. feltétel nélkül, elvárások nélkül….” – írta Berki a közösségi oldalára.

View this post on Instagram

Fodor Anikó megfogalmazta milyen is az igazi “édes mostoha” akiről minden újrakezdő szülő, ember álmodik….. mert aki a gyerenkünket nem szereti az ne akarjon minket se szeretni ☝🏻 apák, férfiak, anyák, nők becsüljük meg azt ha az élet ad egy második esélyt egy olyan ember személyében aki a gyermekünket is úgy szereti ahogyan minket…. feltétel nélkül, elvárások nélkül…. 😇 • A mostohánál, ha szeret, édesebb csak egy lehet, ki öléből szülte a gyermeket. Nem köti vér s rokonság. Csak a szeretetet adhatja át. • Lelkéből-lelkébe ez a családfa, szeretve lehet csak édes mostoha. Ti nem édesek vagytok, de mostohán is édesebb, mint bármi, sajátomnál is jobban próbálok szeretni. • Ne érezd, hogy nem vagy enyém, hogy nem vagy saját édesem, csak: hogy benned van minden szeretetem. Apró éned, csacsogó-cserfes, copfos kicsiny lényed ragyog, csúf világunkban felnőtt fejjel gyermeki támaszod maradok. • Puttóképű kis királyfi, ha ölel, nevemen szólítva, szeretve mondja el az aznapot, ólomkatonák páncéljáról a fény szemében ott ragyog, mint meséli a háborút, mit az óvodában folytatott. • Nem kell vérnek lennem véredből, nem kell, hogy gyermek legyél méhemből. A szeretet kell, mi szemedben ragyog, s ettől én boldogabbnál is boldogabb vagyok. • Fodor Anikó Édes mostoha Két csöppömnek, ki nem enyém • Forrás: www.poet.hu #aberki #aberkik

A post shared by a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) on