2020.09.27
Adalbert
Kezdőlap Belföld Bejelentették: koronavírusos megbetegedések miatt elmaradnak az Operettszínház bemutatói

Bejelentették: koronavírusos megbetegedések miatt elmaradnak az Operettszínház bemutatói

„Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fenntartóval egyeztetve a mai és az erre a hétre tervezett további előadásaink sajnos elmaradnak” – írja az Operettszínház a közleményében.

A Budapesti Operettszínház közleményt adott ki, amelyben azt írják, ma reggel értesültek arról, hogy egy művészük hozzátartozója COVID-pozitív lett, aki vendégként a színházukban is járt. A szükséges intézkedéseket azonnal megtették, az esetlegesen érintett művészek körében tesztelésekre kerül sor.

„Nagyon nehéz döntésre kényszerültünk, viszont nézőink, művészeink és munkatársaink biztonsága mindennél fontosabb, így a Budapesti Operettszínház szüntetelteti előadásait a teszteredmények beérkezéséig” – fogalmaztak.

A jegyeket utalvány formájában visszaváltja a teátrum, amit tetszés szerint bármelyik előadásukra beválthatnak majd a nézők. További információkat ennek kapcsán az Operettszínház oldalán találhat a közönség.

Bár a közlemény nem tér ki rá, nemrégiben a társulat egyik művészéről, Polyák Lilláról kiderült, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. Erről a – szintén az Operettszínház társulatához tartozó – férje, Gömöri András Máté tájékoztatta a nyilvánosságot, akinek ugyancsak vannak a betegségre utaló tünetei.

Indirekt/Blikk